Trening igår.. "trening" idag.

Igår trente jeg litt.. bein, biceps, triceps. Ble en lett trening. Så tenkte jeg skulle trene idag.. kasta meg på sykkelen, og da jeg koom fram til treningsstudioet var det stengt, treningskortet var tomt (=kom ikke inn), og fikk ikke tak i noen som jobba.. Jess. Nedtur! Så får vente med å trene ordentlig til mandag, desverre.
Da det ikke ble noe trening inne, tok jeg likesågodt med meg hunden på en liten tur på 30 min. Og den turen endte heller ikke bra.. Kom hjem med to høl i treningstightsen og skrubbsår på kneet.. Artig med en hund som drar som en okse.
Gleder meg til ny uke med nye forbedringer på treningsfronten. Denne uka har vært ei rettogslett FLAUT dårlig treningsuke. 
Har bestemt meg for å bli kung på markløft.. Har liksom ikke gjort dette så mye, på grunn av at jeg er redd for å gjøre det feil! Vil ikke ha skader.. Men nå tror jeg att jeg faktisk ikke gjør det så gæli likevel. Er på 20.5 kg nå, ville ikke gå noe tyngre, i fare for å bli helt ødelagt. Heller starte i det små. Klarer jeg 40 kg til jul kanskje?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits