The difference between me and you

Kommer akkurat fra trening, etterfulgt av sol. To brødskiver med makrell i tomet og ost og skinke...og sjokolademelk. Men over til det jeg SKULLE skrive litt om. Kjenner jeg blir litt irritert på visse treningsrelaterte ting. Bodybuilding og bodyfitness er HARDT arbeid. Det er forskjell på folk.. Det er forskjell på å trene etpar ganger i uka, og drive med "styrketrening" for å vise seg fram hos de "store" gutta, og å virkelig ha livstilen, jobbe hardt, jobbe organisert med treningen, presse seg selv, være dedikert, og ha kostholdet.
Det er forskjell på de som prøver å forbedre seg, og virkelig skjønne øvelsene, finne nye øvelser og de som hoppper fra bicepscurl til "skrævemaskin", også videre til litt benk. Bodyfitness er ikke noen lek, det er en livsstil..

4 kommentarer

mariatsikalaki

14.05.2012 kl.21:02

Trening gir mening. Men det viktigste er at en selv vet hvorfor og for hva man gjør det. Etter det spiller det ingen rolle hva du gjør, eller hvordan. Men ingen skal ta deg for hverken det ene eller det andre. Men gjør det for deg selv.

Cummiee

14.05.2012 kl.21:09

mariatsikalaki: Blir litt feil å drive med bodybuilding(elno) for at det er kult å få ros fra de store gutta :)

Vidar

15.05.2012 kl.19:47

Skjønner ikke de som har treningsabonnemet for så gå på trening og ikke yte en shit. Bare ta opp plassen på apperater osv. Skal en først å gymmet får det jaggu svettes og vises litt innsats

Cummiee

18.05.2012 kl.15:35

Vidar: Mm, og hvertfall gjøre det helhjerta :)

Skriv en ny kommentar

hits